MENY
 • Sigurimi i Shëndetit Familjar
  Sa anëtar të familjes do ti siguroni?
 • KASKO SCARDIAN
  Kalkuloni çmimin për veturën tuaj:
   
 • Sigurimi i shtëpisë dhe pronës
  Kalkulo çmimin për sigurimin e pronës:
  Lloji i ndërtesës
   
  Sipërfaqe në m2
   
  Oferte Promocionale
 • Sigurimi i shëndetit në udhëtim
  Kalkuloni çmimin për Sigurimin tuaj të shëndetit në udhëtim
   
  Oferte Promocionale
 • Merrni ofertë për çdo sigurim brenda pak minutash
  Sigurimi për vetura dhe më shumë

  Merr ofertën tani

  Sigurimi i Shëndetit Familjar
  SHËNDETI

  Merr ofertën tani

  Sigurimi i automjetit
  KASKO

  Merr ofertën tani

  Sigurimi i shtëpisë dhe pronës
  PRONA
  Scardian J.S.C.
  Sigurisht, SCARDIAN