MENY
BIZNES SCARDIAN
SCARDIAN Sigurime ju ofron mundësi të ndryshme për të mbrojtur çdo aspekt të biznesit tuaj, duke filluar nga lëndimi i punëtorëve e deri tek katastrofat natyrore.

Duhet kuptuar llojin e sigurimit të nevojshëm për biznesin tuaj. Duke blerë llojin e saktë të sigurimit, ju mund të mbroni biznesin tuaj nga dëmet e papritura dhe paralizuese, duke kursyer kohën, mundin dhe paratë.
 • Sigurimi i Autopërgjegjësisë
 • Sigurimi i Autopërgjegjësisë
 • Sigurimi TPL Kosova Plus
 • Sigurimi i Automjetit Kasko
 • Sigurimi i punetorëve nga Aksidentet Personale
 • Sigurimi i Garancive
 • Garancia e Ofertës
 • Garancia e Kontratës
 • Garancia e Ruajtjes/Mbajtjes
 • Garancia e Avansit
 • Sigurimi i Pronës nga Zjarri dhe Rreziqet Shtesë
 • Sigurimi i Përgjegjësive
 • Përgjegjësia e Përgjithshme
 • Përgjegjësia Publike
 • Përgjegjësia e Produktit
 • Përgjegjësia Profesionale
 • Sigurimi i Parave në Kasafortë dhe në Udhëtim – CIS & CIT
 • Sigurimi i Mallërave gjatë Transportit - Kargo
 • Sigurimi CAR & EAR
Duke ditur se disa nga sigurimet kërkohen nga ligji ndërsa disa nga bashkëpunëtorët e biznesit, SCARDIAN Sigurime do t’ju ndihmojë dhe udhëzojë blerjen e sigurimit të nevojshëm.

Na kontaktoni që t`ju përgatisim ofertën
posaçërisht për biznesin tuaj.
Emri dhe mbiemri:
Emaili:
Numri i telefonit:
Produkti i zgjedhur:
Komuna:
Kodi i sigurise:
refresh
Komente shtese:
Scardian J.S.C.
Sigurisht, SCARDIAN